Plezierig Werk Zonder Baas

Bel voor meer info: +31 6 4310 8405 / +31 6 5136 0304


Mensen blij maken omdat we ze een eigen business laten opbouwen waarbij ze zichzelf mogen zijn en hun eigen tijd mogen indelen en daarbij ook nog kunnen werken aan hun eigen gezondheid, dat is waar wij voor staan. Zo kun je met plezier werken aan een inkomen dat je aan kunt passen aan de doelen in jouw leven.

Wie ben ik?Jos en Ank

“Ik ben Ank Lukkezen uit Beneden-Leeuwen. Samen met mijn man Jos ben ik altijd zelfstandige geweest. Eerst hadden wij twee groenten- en fruitzaken en daarna een fruitteeltbedrijf. Fruit telen zat in mijn genen en was mijn passie. De laatste jaren merkte ik dat ik mijn passie hierin ging verliezen.

Anderen helpen
Steeds meer werden wij gedwongen om te telen zoals de handel het wilde. Fruit onrijp plukken waardoor er nog niet voldoende voedingsstoffen in zitten en de smaak nog niet is ontwikkeld. Daarbij lange werkweken van 70-80 uur per week, veel risico's (vorst, hagel, ziektes van bomen/fruit), investeringen van tonnen per jaar, afhankelijk van wat de handel wil betalen, geen pensioenopbouw, weinig tot geen vrije tijd. Wij leefden om te werken.

Tot het moment dat ik dacht "is dit nu alles wat het leven ons te bieden heeft"? Toen hebben wij de beslissing genomen om de zekerheid die we hadden gewoon overboord te gooien en besloten ons bedrijf in 2012 te verkopen en op een andere manier te gaan werken. We wilden anderen helpen die ook op het punt zijn aangekomen om het roer om te gooien.

Was dat makkelijk? Nee. Iedereen in onze omgeving zei vooral dat wij dat niet moesten doen. Geen zekerheid, dat werkt niet, onbekend, het zou niets voor ons zijn enz. Misschien goed bedoeld en misschien dachten ze ons tegen het onbekende te moeten beschermen maar dat gaf bij ons zoiets van "dan zullen wij eens laten zien of dat dat niet werkt". En nu zijn we zo blij dat we doorgezet hebben en niet geluisterd hebben naar de mensen om ons heen die nu overigens wel aangeven dat wij de juiste weg gekozen hebben.

Het geeft zoveel voldoening om anderen te mogen begeleiden die net als wij de keuze maken om in het diepe te springen. We werken met zoveel leuke mensen, hebben veel plezier en hebben volop tijd om te kunnen genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Dat is wat wij jou ook gunnen.

Stap uit je comfortzone

Veel mensen komen op een punt in hun leven waarop ze gaan nadenken: heeft het leven nog méér te bieden? Wat kunnen ze er nog meer uit halen? Ze willen iets anders, maar durven niet goed uit hun comfortzone te stappen. Met een beetje hulp lukt dit vaak wel en groeien ze enorm in hun persoonlijke ontwikkeling. Eigenlijk hebben ze dus niets te verliezen, maar alleen heel veel te winnen.

Wij vinden het belangrijk om iedereen te waarderen om wat ze kunnen en doen. Het geeft ons enorm veel voldoening als wij mensen persoonlijk zien groeien en stappen zien maken doordat ze hulp krijgen en gewaardeerd worden om wie ze zijn. We zien dat ze weer levenslust krijgen en enthousiast worden, dat hun ogen weer gaan stralen. Dat is zo mooi.

Ook toe aan een nieuwe stap in je leven of carrière? Dan is het tijd om actie te ondernemen want het komt niet naar je toe. Maar laat ons jou helpen. Neem Contact op, we vertellen er graag alles over!


Het team

teamfotoHoewel je grotendeels zelfstandig aan de slag gaat, maak je wel deel uit van een team. Dit geeft een prettig gevoel, want er is altijd iemand om op terug te vallen als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. Ons team heet Growing Togethere: een samentrekking van growing together en growing to get there.

Samen streven wij naar:
- De vrijheid om te kunnen werken waar, wanneer en met wie je wilt.
- Genieten. De tijd hebben om te kunnen genieten van het leven.
- Trots zijn op wie je bent en wat je bereikt.
- Respect voor elkaar.
- Elkaar alle goeds gunnen.
- Balans. Zelf de balans bepalen tussen werk en vrije tijd om te kunnen genieten.


De kernwaarden van ons vind je terug in ons logo.


De boom heeft een symbolische waarde vooral vanuit onze achtergrond. Een boom wordt gevoed vanuit de bodem, eerst als hele kleine boom zonder zijtakken. Doordat de voeding goed wordt doorgegeven, krijgt hij zijtakken en mooie bladeren. Hij zal altijd vanuit de stam gevoed moeten blijven en de zijtakken moeten dit doorgeven om iedere aftakking gezond en levendig te houden. Zo werkt het ook in onze business. De waarden eromheen zijn belangrijke waarden voor ons en wij vinden het belangrijk dat iedereen die met ons gaat samenwerken werkt deze waarden ook leeft.

De uitleg van de bedrijfsnaam GT For All:
Samen groeien (growing together) om daar te komen waar jij naar toe wilt (to get there) voor iedereen (omdat wij iedereen een goede levensstijl gunnen)
Daarnaast staat GT ook voor Gezonde Toekomst omdat dat de basis is van hoe we ons leven kunnen leven.